Αρχιτεκτονικές εφαρμογές

Η Synmetal απευθύνεται σε κατασκευαστικές εταιρείες βιομηχανικών, επαγγελματικών και οικιακών χώρων, σε αρχιτέκτονες, μηχανικούς και επαγγελματίες κατασκευών. Παράγει μεταλλικά προϊόντα που ανταποκρίνονται σε όλο το εύρος των αρχιτεκτονικών εφαρμογών. Προϊόντα χώρου και αντικειμένου, υψηλής αντοχής και αισθητικής, προϊόντα για προσαρμοσμένες τεχνικές λύσεις, συστήματα και σύνθετες εσωτερικές ή εξωτερικές εφαρμογές.

01

Διακόσμηση

Το πλέον σύγχρονο λογισμικό διάτρησης λαμαρίνων και η εξειδικευμένη τεχνική, επιτρέπει στην Synmetal την παραγωγή προϊόντων υψηλής αισθητικής σε διακοσμητικά σχέδια, περίπλοκα μοτίβα, πιστή αναπαραγωγή λεπτομέρειας και υφής σε οποιαδήποτε κλίμακα, διάσταση, σχήμα.

02

Προσόψεις

Επίπεδες επιφάνειες, κορνίζες, καμπύλες, μεταλλικά έργα προσαρμοσμένα σε κάθε ιδιαίτερη αρχιτεκτονική τεχνική και απαίτηση καθώς και στις λειτουργικές ανάγκες του χώρου.

03

Περιφράξεις

Η Synmetal, ένα βήμα μπροστά στο αντικείμενο της περίφραξης, καλύπτει κάθε τύπο μεταλλικής εφαρμογής βαριού ή ελαφριού τύπου σε οποιοδήποτε ύψος. Προϊόντα για σύμμεικτες κατασκευές, ανθεκτικές λύσεις για κάθε ανάγκη δομής, προδιαγραφής και αισθητικής.

04

Σκάλες

Η τεχνολογία αιχμής και η κατάρτιση, επιτρέπει στην Synmetal να παράγει εξωτερικές ή εσωτερικές σκάλες με απεριόριστες δυνατότητες σχεδιασμού και σε πρωτοποριακές τάσεις. Η απόλυτη εφαρμογή, η ασφάλεια, η άνεση, η ποικιλία μετάλλου, η λεπτομέρεια στο φινίρισμα εφαρμόζεται σε ορθογώνιες, κυκλικές, κρεμαστές, ελικοειδείς σκάλες ή βαρέως τύπου για βιομηχανική χρήση.

05

Εξοπλισμός καταστημάτων

Η Synmetal καλύπτει τον μεταλλικό εξοπλισμό οποιουδήποτε είδους καταστήματος και επιχείρησης. Κατασκευές ελαφρού και βαρέως τύπου, ειδικά εξαρτήματα και λειτουργική σύνθεση σε μεγάλες, μικρές, δύσκολες επιφάνειες. Εξατομικευμένες πολυμήχανες εφαρμογές και λύσεις για τις ανάγκες κάθε επιχείρησης.

06

Πέργκολες – Στέγαστρα

Η Synmetal ανταποκρίνεται αποτελεσματικά στις αρχιτεκτονικές προκλήσεις εξωτερικών χώρων. Ειδικές κατασκευές για κατοικίες ή βιομηχανική χρήση, σε κάθε σχήμα, μέγεθος, φόρμα και στυλ. Η ποιότητα, ανθεκτικότητα, λειτουργικότητα και η αισθητική, πλαισιώνουν την υλοποίηση οποιασδήποτε ανάγκης στέγασης χώρου.

07

Επιγραφές & σήμανση

Η Synmetal υλοποιεί ποιοτικές μεταλλικές κατασκευές επιγραφών καταστημάτων & επιχειρήσεων.

Metal Fabrication Excellence