Δημιουργία, τεχνολογία
και επαγγελματική γνώση

37+
χρόνια εμπειρίας
1600+
ολοκληρωμένα
project

Απο το 1985, η εταιρεία Synmetal, με όραμα, σχέδιο και επιτυχημένα αποτελέσματα, δραστηριοποιείται στον κλάδο της μεταλλουργίας.

Η εταιρία

Η Synmetal, επεξεργάζεται και κατασκευάζει μεταλλικά προϊόντα που αφορούν σε όλο το φάσμα της βαριάς και ελαφριάς βιομηχανίας, της δόμησης και της κατασκευής μικρής και μεγάλης κλίμακας.

Με καθαρό στόχο και προσήλωση στην υψηλού επιπέδου μεταλλογνωσία και στην μεταλλοτεχνία ποιότητας, η Synmetal ανταποκρίνεται και υπερβαίνει τις προσδοκίες των αναγκών των βιομηχανικών επιχειρήσεων, εστιάζει και δεσμεύεται στην ολοκληρωμένη σχεδίαση και παραγωγή βιώσιμων καινοτόμων μεταλλικών προϊόντων.

Η εμπειρία σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία, τον σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό, την ταχύτητα, τη συνεχή πληροφόρηση και κατάρτιση στην εξέλιξη, τοποθετεί την εταιρεία Synmetal σε θέση ισχύος. Δίπλα στον πελάτη από το πρώτο βήμα καλύπτει όχι μόνο τις άμεσες ανάγκες αλλά και εξειδικευμένες απαιτήσεις μέσα από εξατομικευμένες προτάσεις και λύσεις.

Με συνέπεια και αμεσότητα η Synmetal αξιοποιεί στον μέγιστο βαθμό τον κλάδο της μεταλλουργίας προς όφελος των πελατών της. Η αξιοπιστία και η αποδοτικότητα αποτελούν τον λόγο που το πελατολόγιο και οι συνεργασίες της Synmetal επεκτείνονται σε πανελλαδικό επίπεδο, στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στα Βαλκάνια.

Εγκαταστάσεις

Η Synmetal διαθέτει ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, συνολικής επιφάνειας 4.000 τ.μ. στα Ιωάννινα. Ένας σύγχρονος μηχανολογικός ( και τεχνολογικός) στόλος
με αιχμή του δόρατος σε μηχανήματα CNC, NC αλλά και συμβατικής επεξεργασίας μετάλλου.  (όπως: κοπή και διάτρηση λαμαρίνας,  διαμόρφωση ελασμάτων  δοκών και σωλήνων, συγκόλληση μετάλλων με μεθόδους (TIG-MIG-MMA), υγρή βαφή, συναρμολόγηση και συσκευασία)

Η ομάδα

Η Synmetal, σε ένα σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον, στελεχώνεται από προσωπικό εξειδικευμένης επιστημονικής γνώσης και καινοτόμου τεχνογνωσίας. Η κατάρτιση, η δημιουργικότητα και η εμπειρία των ανθρώπων της Synmetal σε συνδυασμό με τις τεχνολογίες αιχμής είναι ένα από τα ανταγωνιστικά της πλεονεκτήματα.

Metal Fabrication Excellence